klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Zwemvijver aan laten leggen

Zwemvijver aan laten leggen | Zwemvijverspecialist

Wilt u alle voordelen van een zwembad en een vijver combineren? Vakkundig een zwemvijver aan laten leggen doet u bij zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie!

Zwemvijver aan laten leggen

Staat u erom te springen in de zomer een verfrissende duik in uw eigen zwembad te nemen? Of geniet u liever van een prachtige vijver vol weelderige planten? Met een zwemvijver kan het allebei! U kunt bij zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie een zwemvijver aan laten leggen waar u het hele jaar door van geniet. Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Voordelen zwemvijver

Het grote voordeel van een zwemvijver is natuurlijk dat u zwembad en vijver ineen hebt. Zo geniet u het hele jaar door van een prachtig stukje natuur, zonder daarvoor uw droom om een eigen zwembad te hebben op te geven. Kinderfeestjes worden in eigen tuin gevierd en vrienden kunnen tussen het barbecueën door de verkoeling opzoeken in het zwembad. En wat dacht u ervan om na een zware werkdag in de tropische hitte nog even een paar baantjes te trekken? Genieten!

Een goed gefilterde zwemvijver kan desgewenst worden verwarmd met een warmtepomp zodat u ook op koudere dagen van heerlijk zwemwater kunt genieten. Meer weten over de werking van een zwemvijver? Dan kan hier. 

 

Ontwerp zwemvijver

Dat terwijl u de rest van het jaar geniet van een prachtige vijver. Met natuurlijke vormen en vol weelderige planten, of misschien juist strak vormgegeven en met natuurstenen afdekranden. Zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie maakt op basis van al uw wensen een uniek tuinontwerp, zodat u direct kunt zien hoe uw toekomstige tuin eruitziet.

Advies zwemvijver

Uiteraard adviseren we u ook graag over de beste keuzes voor uw tuin. Zo bekijken we samen waar we uw zwemvijver het beste kunnen plaatsen. Deze mag gerust een prominente plek in uw tuin innemen, zodat u er absoluut niet omheen kunt. Belangrijk is echter wel om te bespreken in hoeverre uw zwemvijver in de volle zon of schaduw zal liggen in de zomer en om daarop de beplanting aan te passen.

Offerte aanvragen

Zwemvijverspecialist

Maakt u zich daarover echter geen zorgen, onze hoveniers hebben alle kennis in huis om u te adviseren over de beste keuzes in uw situatie! Zij legden al talloze zwemvijvers aan in de regio Epe, van Apeldoorn tot Zwolle en in diverse andere plaatsen. Wij zorgen ervoor dat onze hoveniers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden en dat zij over alle kennis beschikken die nodig is om uw zwemvijver vakkundig aan te leggen.

Problemen zwemvijver

Zo zijn zij ook in staat om talloze problemen bij vijveraanleg of vijveronderhoud voor u op te lossen. Maakt u zich geen zorgen over onverwachtse tegenslagen bij de aanleg van uw zwemvijver of over problemen zoals vervuild vijverwater. Wanneer u contact opneemt met zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie, komen wij het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen!

Zwemvijver aan laten leggen

Onderhoud zwemvijver

Indien gewenst voeren wij tevens het onderhoud aan uw zwemvijver uit. Laat regelmatig uw vijverwater testen om ervoor te zorgen dat u altijd schoon en helder zwemwater heeft. Wij beschikken bovendien over een speciale reinigingsmachine met voorfilter om de bodem en wanden van zwemvijvers te reinigen. Daarnaast hebben we een klokpomp waarmee we het lavagedeelte en/of plantengedeelte kunnen spoelen en reinigen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een bijkomend voordeel van een zwemvijver is dat deze volledig biologisch gereinigd wordt, door middel van een natuurlijk plantenfilter. Zo hoeft u geen chloor of zout te gebruiken om uw zwemvijver te reinigen en is het water uitermate geschikt om kinderen (en desgewenst natuurlijk ook de vissen) in te laten zwemmen!

Vos Tuinvisie staat voor u klaar!

Kunt u nu al niet wachten om uw nieuwe zwemvijver in te duiken? Neem dan snel contact op met zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie! Wij zijn er voor tuinontwerp, tuinaanleg én tuinonderhoud, dus laat ons vooral weten wat wij voor u mogen betekenen!

Zwemvijver aanleg Zwolle en omstreken

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op