Title Image

Zwemvijver Hattem

Zwemvijver Hattem

Baantjes trekken in uw eigen zwemvijver in Hattem? Dineren aan het water in uw eigen tuin? Een sfeervol verlichte waterpartij om in het donker van te genieten? Vos Tuinvisie helpt u graag bij het realiseren van de tuin van uw dromen! Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uw zwemvijver in Hattem ligt binnen handbereik!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vijveraanleg Hattem

U wilt niet alleen een vijver, maar ook een zwembad in uw tuin? Dan bent u bij vijverspecialist Vos Tuinvisie aan het juiste adres! Onze professionele hoveniers hebben ruime ervaring met vijveraanleg in Hattem. Van koivijvers tot siervijvers en natuurlijk ook zwemvijvers! Deze multifunctionele vijvers zijn niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook heerlijk om in te zwemmen. Zo geniet u het hele jaar door van een prachtige waterpartij in uw tuin!

Zwemvijver Hattem

Een zwemvijver combineert het beste van twee werelden: een zwembad en een vijver. Zo geniet u in de zomer van een verfrissende duik in eigen zwembad en kunnen uw kinderen gezellig samen met hun vriendjes en vriendinnetjes ravotten in het water terwijl u een oogje in het zeil houdt. Zo’n heerlijke zomerse dag sluit u ’s avonds af met een romantisch diner aan het water! Maar ook buiten het zwemseizoen geniet u van uw zwemvijver in Hattem. Als echte eyecatcher in uw tuin straalt uw zwemvijver warmte en gezelligheid uit, ook in de strenge winter. En er zijn nog meer voordelen!

Offerte aanvragen
Zwemvijver Zwolle

Schone vijver

Uw zwemvijver wordt namelijk op biologische wijze gefilterd door een natuurlijk plantenfilter. Er komen geen enkele chemische middelen aan te pas! Dit levert vele gezondheidsvoordelen op, voor uzelf maar vooral ook voor uw kinderen. Om deze natuurlijke reiniging tot stand te brengen bestaat uw zwemvijver uit twee gedeeltes: een zwemgedeelte en een plantengedeelte.

 

Het plantengedeelte bevat een filter van zuiverende waterplanten, die het water uit het plantengedeelte zuiveren. Middels een energiezuinige pomp die zich buiten de vijver bevindt wordt het gezuiverde water uit het plantengedeelte naar het zwemgedeelte gepompt. Ondertussen doodt een UV-lamp alle schadelijke bacteriën en breekt deze algen af. Zo stroomt er kraakhelder zwemwater naar het zwemgedeelte van uw zwemvijver! Op deze manier blijft uw zwemvijver dus continu in beweging en geniet u altijd van fris water om in te zwemmen.

Uw zwemvijver kan desgewenst worden verwarmd met een warmtepomp zodat u ook op frisse dagen van heerlijk zwemwater kunt genieten. Hier leest u meer over de werking van een zwemvijver.

Zwemvijver Hattem door Vos Tuinvisie

Vijverspecialist Vos Tuinvisie

Ongetwijfeld roept de aanleg van een zwemvijver vele vragen bij u op. Wat voor soort zwemvijver past het beste bij u en uw tuin? Hoe past een zwemvijver in uw gehele tuinontwerp? Welke risico’s brengt vijveraanleg met zich mee? Over al deze vragen hoeft u zich echter geen zorgen te maken! Als vijverspecialist lossen wij elk vijverprobleem voor u op.

 

Wij maken allereerst een overzichtelijk tuinontwerp voor u, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe uw zwemvijver in het totaalplaatje past. Vervolgens gaan we over op de tuinaanleg en gaan onze professionals vakkundig te werk om uw zwemvijver zo aan te leggen dat problemen geen kans krijgen. Uiteraard blijven we ook na aanleg van uw zwemvijver in Hattem bereikbaar voor eventueel tuinonderhoud. Zo kunnen we uw zwemvijver op regelmatige basis grondig schoonmaken en bij eventuele lekkages snel voor u repareren.

 

Uiteraard informeren wij u graag persoonlijk nog veel uitgebreider over de mogelijkheden voor een zwemvijver in Hattem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Landelijke tuin met zwemvijver en overkapping in Diepenveen 5

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op