Title Image
Vijveraanleg Emst

Vijveraanleg Emst

Vijveraanleg Emst van Vos Tuinvisie, voor de professionele aanleg van uw nieuwe vijver. Een vijver in de tuin geeft ambiance en een rustiek gevoel. Vos Tuinvisie is in Epe en de regio actief als hovenier sinds 2004. Wij werken met 6 vaste hoveniers in dienst en gedurende drukke periodes met seizoensmedewerkers. Vos Tuinvisie heeft specialisten en ervaring in huis. Zoekt u een betrouwbare partij voor de aanleg van uw vijver? Bel met onze tuinexperts.

Vijveraanleg visvijver, zwemvijver, of …

Vijveraanleg Emst, u wilt een vijver in de tuin. Heeft u al besloten welke soort vijver uw voorkeur heeft? Vos Tuinvisie is specialist in de aanleg van verschillende soorten vijvers:

  • Beekloopje
  • Grote zwemvijver
  • Gemetselde en verhoogde strakke vijver, met hardstenen rand
  • Natuurlijk gevormde visvijver
  • Koivijver

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Filtersystemen en vijverpompen

Een filtersysteem wordt voorafgaand aan de aanleg van de vijver bedacht, tijdens het tekenen van het tuinontwerp. Dit doen wij in samenwerking met technische specialisten. De keuze van het type vijver is bepalend voor het soort pomp en het gemiddelde stroomverbruik op jaarbasis. Een efficiënt filtersysteem scheelt u dus geld. Bij een grote vijver is het mooier het pompsysteem onder een grote staptegel in een put onder de grond te plaatsen, dan bijvoorbeeld een houten kist in het zicht.

Vijverfolie

Vos Tuinvisie werkt uitsluitend met Ecolan epdm rubberfolie en is erkend ecolan folie verwerker. Onze motivatie hiervoor is dat rubberfolie een lange levensduur heeft, bijna niet lek te krijgen is door de grote rekbaarheid en gemakkelijk te repareren is. Deze rubberfolie is op dezelfde wijze te repareren als een fietsband met lekkage.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Contact vijveraanleg Emst

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vijveraanleg Emst van Vos Tuinvisie? Vos Tuinvisie heeft tuinexperts in dient met ieder een eigen specialisatie. Wij kunnen uw hoveniers project vakkundig tot een succes brengen, van ontwerp tot realisatie. Bel 0578 561015 of mail info@vostuinvisie.nl.

Vos Tuinvisie is gevestigd in Epe en werkzaam in de plaatsen Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Dalfsen, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loene, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg, Ermelo en Oldebroek.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op