Title Image

Zwemvijver Heerde

Zwemvijver Heerde | Zwemvijver aan laten leggen

Na een lange werkdag in de tropische hitte een verfrissende duik nemen in uw achtertuin? Of toch liever een prachtige vijver om het hele jaar door van te genieten? Met een zwemvijver hoeft u niet te kiezen! Laat zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie een zwemvijver in Heerde aanleggen en geniet het hele jaar door. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Voordelen zwemvijver

Kiest u voor een zwemvijver, dan geniet u van alle voordelen van zowel een zwembad als een vijver. Zelfs meer dan dat! U springt in de zomer niet alleen wanneer u maar wilt het verkoelende water in en geniet de rest van het jaar van een fantastisch uitzicht, uw zwemvijver wordt ook nog eens natuurlijk gereinigd. Er komt geen chloor of zout aan te pas om uw zwemwater schoon te maken! Een natuurlijke zwemvijver wordt namelijk gereinigd door een natuurlijk plantenfilter, dat water vanuit het vijvergedeelte reinigt voordat het naar het zwemgedeelte stroomt. Zo blijft uw zwemvijver continu in beweging en geniet u van kraakhelder zwemwater!

Uw zwemvijver kan desgewenst worden verwarmd met een warmtepomp zodat u ook op frisse dagen van heerlijk zwemwater kunt genieten. Hier leest u meer over de werking van een zwemvijver.

Zwemvijverspecialist

Voor een zwemvijver in Heerde bent u bij Vos Tuinvisie absoluut aan het juiste adres. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring met vijveraanleg en legden al zwemvijvers aan in de wijde omtrek van Epe, van Apeldoorn tot Zwolle en in diverse andere plaatsen. Wij adviseren u graag over diverse aspecten die belangrijk zijn voor uw zwemvijver in Heerde. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de vorm van de zwemvijver en de beplanting. Samen maken we een tuinontwerp, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe uw tuin met zwemvijver eruit komt te zien. Kunt u nu al niet wachten om te genieten van uw zwemvijver? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Offerte aanvragen
Aanleg zwemvijver in Epe door Vos Tuinvisie

Zwemvijver Heerde

Laat u uw zwemvijver in Heerde aanleggen door zwemvijverspecialist Vos Tuinvisie, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Onze hoveniers leggen uw zwemvijver vakkundig aan en lossen elk vijverprobleem voor u op. Laat uw vijverwater testen om er zeker van te zijn dat u veilig kunt zwemmen en schakel onze hoveniers in om verzekerd te zijn van een schone vijver. Gaat er onverhoopt iets mis in uw zwemvijver en heeft u bijvoorbeeld last van lekkage? Laat uw vijver repareren door onze specialisten! U kunt immers voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg alsook tuinonderhoud bij ons terecht. Kijk gerust eens in ons portfolio om te zien welke zwemvijvers in Heerde en omgeving wij reeds hebben aangelegd!

Zwemvijver aan laten leggen

Uiteraard is het mogelijk om de aanleg van een zwemvijver op te nemen in een volledig nieuw tuinontwerp. Wij adviseren u graag over een passende plek voor uw zwemvijver en een sfeervolle indeling van de rest van uw tuin. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, vijveraanleg en indien gewenst ook tuinonderhoud: u kunt op ons rekenen! Staat u al te popelen om te genieten van uw zwemvijver in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Zwemvijver aanleg Zwolle en omstreken

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op