klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Kleine zwemvijver

Kleine zwemvijver

Heeft u een kleine tuin en wilt u toch genieten van de pracht van een vijver of de luxe van een zwembad in de tuin? Met een kleine zwemvijver hoeft u niet te kiezen! U kunt door vijverspecialist Vos Tuinvisie een vijver aan laten leggen die aan al uw wensen voldoet. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Natuurlijke vijver

Een kleine zwemvijver biedt zowel de voordelen van een zwembad als die van een vijver in de tuin. U geniet het hele jaar door van een prachtige natuurlijke vijver én u kunt in de zomer wanneer u maar wilt een verfrissende duik nemen! Een kleine zwemvijver past zowel in moderne tuinen als in landelijke tuinen. Natuurlijk houden wij bij het tuinontwerp rekening met al uw wensen! Wilt u een strakke vijver met natuurstenen afdekranden of kiest u voor meer natuurlijke vormen en weelderige beplanting? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die passen bij u en uw tuin.

Kleine zwemvijver

Ondergaat uw tuin bij de vijveraanleg direct een complete tuinrenovatie? Dan denken wij graag met u mee over diverse manieren om uw tuin optimaal te benutten. Onze ervaren hoveniers hebben oog voor detail en zien overal mogelijkheden. Met de aanleg van een kleine zwemvijver slaat u natuurlijk al twee vliegen in één klap: u heeft een zwembad én een vijver in uw tuin! Misschien wilt u er zelfs een luxe poolhouse bij laten bouwen, dat u combineert met een houten terrasoverkapping? Vijver expert Vos Tuinvisie informeert u graag over alles waar u aan moet of kunt denken wanneer u een vijver laat aanleggen.

Offerte aanvragen
Kleine zwemvijver Zwolle Vos Tuinvisie

Vijveronderhoud

Zo leggen we u natuurlijk ook zorgvuldig uit hoe u uw vijver schoon en fris kunt houden. Uiteraard kunnen wij het vijveronderhoud voor u verzorgen! Laat sowieso regelmatig uw vijverwater testen om de waterbalans in uw vijver te meten. De groei van zuurstofplanten in een vijver is immers van groot belang om het water in uw zwemvijver helder te houden. Dit natuurlijke plantenfilter zorgt er namelijk voor dat een zwemvijver niet gereinigd hoeft te worden met chemische middelen zoals chloor. Dat biedt wederom voordelen, zowel voor uzelf als voor de natuur!

Onderhoud-kleine-zwemvijver-Vos-Tuinvisie-zwemvijverspecialist

Vijver aanleggen

Wanneer we uw vijver aanleggen, maken we daarin twee gedeeltes: een gedeelte om in te zwemmen en een gedeelte voor de planten. Dit tweede gedeelte bevat dus zuiverende waterplanten. Een energiezuinige pompopstelling die buiten de vijver wordt geplaatst pompt het water via dit plantenfilter af en pompt het na reiniging weer terug in het zwemgedeelte. Tijdens deze reiniging doodt een uv-lamp alle schadelijke bacteriën en breekt het algen af, zodat het water dat terug naar het zwemgedeelte stroomt weer kraakhelder is. We zorgen er bij de vijveraanleg dus voor dat het water in uw kleine zwemvijver continu blijft circuleren zodat u niet alleen profiteert van gezond vijverwater, maar ook van gezond zwemwater!

Een goed gefilterde zwemvijver kan desgewenst worden verwarmd met een warmtepomp zodat u ook op frisse dagen van heerlijk zwemwater kunt genieten. Hier leest u meer over de werking van een zwemvijver.

Kleine zwemvijver Diepeveen

Tuinaanleg

Wilt u uw tuin inrichten met een kleine zwemvijver en heeft u hulp nodig bij uw tuinaanleg? Bij Vos Tuinvisie bent u aan het juiste adres! Neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan komen onze hoveniers zo snel mogelijk naar u toe om voor u een prachtige vijver te maken!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op