Title Image

Tuinonderhoud Apeldoorn

Tuinonderhoud Apeldoorn

Tuinonderhoud in Apeldoorn nodig? Dan bent u bij Vos Tuinvisie aan het juiste adres! Of u nu hulp nodig heeft met uw fruitbomen snoeien, uw gazon beluchten of uw vijver schoonmaken – wij staan voor u klaar. Heeft u geen tijd, geen zin of geen energie om uw tuin zelf te onderhouden? Om gras te maaien, uw bomen te snoeien of blad te ruimen? Dan verzorgen wij graag het hele jaar door uw tuinonderhoud! Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

TuinKeur: wij hebben hét keurmerk voor hoveniers

Vos Tuinvisie is hét hoveniersbedrijf in Apeldoorn voor uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Niet voor niets mogen wij al sinds het voorjaar van 2011 het TuinKeur-keurmerk voeren! Dit keurmerk biedt u de garantie dat u van ons de 5 zekerheden van TuinKeur ontvangt: professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Vos Tuinvisie heeft een strenge screening ondergaan om dit keurmerk te mogen ontvangen en wij doen er dan ook alles aan om deze bekroning waar te maken!

 

Onze hoveniers gaan vakkundig te werk en leveren alleen de hoogst mogelijke kwaliteit. Of het nu gaat om het aanleggen van een exclusieve zwemvijver of het ingraven van een trampoline: wij gaan altijd even zorgvuldig te werk. Wanneer wij uw tuin onderhanden hebben genomen, mag u van ons verwachten dat deze er piekfijn bij ligt!

Tuinonderhoud Apeldoorn

Uiteraard gaan wij net zo nauwkeurig en vakkundig te werk bij het onderhouden van uw tuin. Of het nu gaan om een eenmalige klus zoals het bestrijden van zwammen op een boomstam of het wekelijks maaien van uw gazon. Als vijverspecialist helpen wij u ook graag bij het schoonmaken van uw vijver en indien nodig zullen wij zorgvuldig uw vijver repareren.

 

Heeft u zelf geen ‘groene vingers’ of ontbreekt het u aan tijd of energie om uw tuin te onderhouden? Dan verzorgen wij graag uw tuinonderhoud in Apeldoorn! Onze hoveniers komen uw gazon beluchten, uw bomen snoeien, uw terras schoonmaken, uw veranda onderhouden en elke andere vorm van onderhoud aan uw tuin plegen. Indien u dat wenst natuurlijk!

 

We bepalen samen welk tuinonderhoud in Apeldoorn u nodig heeft en maken op basis daarvan een onderhoudscontract. Vervolgens hoeft u zich nergens meer druk om te maken! Onze hoveniers staan elke keer weer op tijd voor de deur om uw tuin tiptop in orde te brengen. Zo geniet u het hele jaar door van uw prachtige tuin zonder zelf de handen uit de mouwen te hoeven steken!

Afspraak maken
Abonnement tuinonderhoud Apeldoorn

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie in Apeldoorn staat voor u klaar

Wilt u meer weten over tuinonderhoud in Apeldoorn of onze onderhoudsabonnementen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Lees ook gerust eens de ervaringen van andere klanten, zodat u weet wat u te wachten staat. Tot snel!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op