Title Image
Tuinaanleg Epe

Tuinaanleg Epe

Bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuinaanleg in Epe? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie staat voor u klaar! Of het nu gaat om tuinverlichting aanleggen, uw tuin bestraten of vijveraanleg, onze hoveniers gaan vakkundig te werk. Neem direct contact met ons op voor meer informatie en advies!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Epe

Als hoveniersbedrijf in Epe hebben wij al voor vele klanten een prachtige tuin aan mogen leggen. Zo zijn we bijvoorbeeld zeer ervaren in de aanleg van zwemvijvers, maar ook het plaatsen van tuinhuizen en overkappingen behoort tot onze werkzaamheden.

 

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie helpt u graag bij zowel kleine klussen als een complete tuinrenovatie. U kunt door ons een schutting laten plaatsen, wij kunnen voor u graszoden leggen en ook grote bomen planten wij vakkundig. Zoekt u meer beschutting en opslagruimte in uw tuin? Dan bouwen we voor u een tuinhuis of blokhut op maat!

Tuinontwerp Epe

Wilt u een compleet nieuwe tuin laten aanleggen, maar heeft u daarvoor een tuinontwerp nodig? Daniël Vos, eigenaar van Vos Tuinvisie, is de tuinarchitect uit Epe die u zoekt! Met zijn creatieve blik weet hij elke tuin een compleet ander ontwerp te geven. Van een weelderige bostuin of een sfeervolle landelijke tuin tot een moderne tuin met misschien zelfs een strakke vijver. Daniël loopt graag samen met u door uw tuin om op ideeën te komen. U zult zien dat uw tuin veel meer potentie heeft dan u vooraf dacht! Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvend gesprek te plannen.

Offerte aanvragen
Hoveniersbedrijf Epe tuinaanleg

Tuinaanleg Epe

Aan de hand van het tuinontwerp dat Daniël voor u heeft gemaakt, gaan onze hoveniers voor u aan de slag. Met hun gedegen vakkennis en jarenlange ervaring gaan zij professioneel te werk. Ze gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit en werken zeer nauwgezet. U kunt erop vertrouwen dat uw tuinaanleg in Epe in goede handen is!

 

Uiteraard draaien onze hoveniers hun hand ook niet om voor kleinere projecten. Zo kunt u ook een trampoline laten ingraven, een bijentuin aan laten leggen of kunstgras laten leveren en aanleggen. Bel of mail ons om te informeren naar alle mogelijkheden!

Tuinonderhoud Epe tuinaanleg

Tuinonderhoud Epe

U bent bij Vos Tuinvisie niet alleen aan het juiste adres voor tuinontwerp en tuinaanleg in Epe, maar ook voor tuinonderhoud. Heeft u een prachtig aangelegde tuin, dan wilt u deze immers ook uitstekend onderhouden. Zelf heeft u daar wellicht de tijd, de middelen en misschien ook de kennis niet voor, maar onze professionals hebben dat wel! Zij nemen u al het werk en de bijbehorende zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door piekfijn uitziet.

 

Zo kunnen wij voor u bomen snoeien of kappen, bladruimen en uw gazon beluchten. Maar ook de wekelijks of maandelijks terugkerende werkzaamheden nemen wij graag van u over. Laat u onze hoveniers wekelijks grasmaaien en elk seizoen de juiste planten snoeien, dan weet u zeker dat uw tuin altijd tiptop in orde is.

 

Neem direct contact op met hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie voor uw tuinaanleg in Epe!

Bekijk onderhoudsabonnementen

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op