• Bomen kappen

Bomen kappen door Vos Tuinvisie

Een boom in de tuin kan veel plezier leveren. Dieren, kleuren en verkoelende schaduw verrijken uw tuin. Bomen blijven alleen wel groeien en soms kan dit tot problemen leiden, zeker in wat kleinere tuinen. Het kan dan nodig zijn om over te gaan tot het kappen van de bomen.

Kappen en verwijderen van bomen

Als u een of meerdere bomen in de tuin heeft die u graag wilt laten kappen, omdat deze teveel licht wegnemen, een gevaar voor de omgeving vormen of gewoonweg te groot worden voor de tuin, dan kunt u een beroep doen op onze vakkundige hoveniers. Vos Tuinvisie is gespecialiseerd in het kappen en verwijderen van bomen uit uw tuin en hanteert diverse methodes om bomen te kappen. Met behulp van een kraan is het zelfs mogelijk om grote bomen uit kleine binnentuinen te verwijderen. Ook bestaat de mogelijkheid om de boom in delen te kappen en de stukken apart af te voeren.

Boomwortels verwijderen

Na het kappen van de boom blijft er nog een stronk achter met een grote kluwen wortels in de grond. Wij beschikken over freesmachines om ook deze laatste resten uit de tuin te verwijderen waarna de grond geschikt is voor een nieuwe frisse beplanting.

Meer informatie over bomen kappen

Wilt u meer weten over de methodes van Vos Tuinvisie en de beste manier om uw boom te laten kappen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0578-561015 of stel uw vraag door middel van het contactformulier.

Vos Tuinvisie

Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
Tel: 0578 561015

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht