• Vijver repareren
  • Vijver repareren
  • Vijver repareren

Vijver laten repareren door Vos Tuinvisie

Staat het water in uw vijver ineens wel erg laag? Dan is het goed mogelijk dat er toch een lek in de folie is gekomen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Er kan een vreemd voorwerp in de vijver zijn beland als een stuk glas of metaal die de folie heeft beschadigd. Ook kan de folie zijn aangetast door plantwortels of ongedierte. Bij Vos Tuivisie hebben wij een jarenlange ervaring in de aanleg van vijvers en het repareren ervan en helpen u dan ook graag uw vijverproblemen op te lossen.

Vijverfolie eenvoudig gerepareerd

Vaak is de vijverfolie eenvoudig te repareren door deze te plakken met nieuwe folie. Maar bij Vos Tuinvisie zullen wij ook de oorzaak aanpakken. Al te sterk groeiende planten met nietsontziende wortels zullen wij voor u opruimen. Ook bieden wij advies over het gebruik van de juiste vijverfolie, aangezien vele oude folies poreus worden en nauwelijks te repareren zijn.

Meer informatie over het repareren van vijveronderdelen

Als u vragen heeft over de waterstand in uw vijver en een lek vermoedt kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u een vraag heeft over een defecte waterpomp of het repareren van een afbrokkelende vijverwand kunt u ons bellen op 0578-561015 of stel uw vraag via het contactformulier.

Vos Tuinvisie

Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
Tel: 0578 561015

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht