Title Image

Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Hoveniersbedrijf Apeldoorn

Een vijver laten aanleggen, uw tuin laten bestraten, een overkapping plaatsen of tuinverlichting aanbrengen? Vos Tuinvisie is hét hoveniersbedrijf in Apeldoorn en omstreken dat het allemaal voor u regelt! Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud.

Tuinontwerp door een vakkundig hovenier

Of u nu bij ons aanklopt om alleen graszoden te leggen of voor een complete tuinrenovatie, we gaan altijd uit van een bepaald tuinontwerp. Samen bepalen we zo hoe we uw tuin inrichten, zodat u in één oogopslag ziet hoe uw tuin eruit komt te zien. Dankzij deze aanpak kunnen we bovendien over veel belangrijke zaken nadenken, zodat we eventuele problemen voorkomen.

 

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een beplantingsplan op te stellen om rekening te houden met onder andere de stand van de zon, de grondsoort, bloeitijden en bladtinten. Daarnaast is het van belang om vooraf te bepalen wat voor tuin bij u past. Wilt u een weelderige bostuin of juist een strakke moderne tuin? Heeft u veel tijd om in de tuin te werken of past een onderhoudsarme tuin beter bij u? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie neemt het allemaal mee in uw tuinontwerp!

Offerte aanvragen
Aanleg bostuin in Epe door Vos Tuinvisie

Tuinaanleg in Apeldoorn en omstreken

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van hoe uw tuin eruit komt te zien, gaan we over op de tuinaanleg. Van graszoden leggen tot een schutting laten plaatsen, uw tuin bestraten en tuinverlichting aanleggen. Als vijverspecialist zijn we tevens zeer ervaren in vijveraanleg van zowel siervijvers alsook zwemvijvers. Wat ons betreft neemt u komende zomer al een verfrissende duik in uw zwemvijver in Apeldoorn!

 

Uiteraard helpen we u ook graag met het bouwen van tuinhuizen en overkappingen en maken we graag een poolhouse, veranda of blokhut op maat voor u. Wilt u juist meer groen in de tuin en bijvoorbeeld een bijentuin aanleggen of grote bomen planten? Ook daar draaien onze professionals hun hand niet voor om!

Tuinonderhoud in Apeldoorn

Of uw tuin nu door ons hoveniersbedrijf in Apeldoorn is ontworpen en aangelegd of niet, wij nemen u graag uw tuinonderhoud uit handen. Bent u het zat om elke week uw grasmachine uit de schuur te halen? Dan komen wij toch voor u grasmaaien! Evenals uw gazon beluchten en verticuteren. Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin de winter doorkomt? Laat uw tuin dan winterklaar maken! Zelfs in de winter staan wij nog voor u klaar om de gladheid te bestrijden en sneeuw te ruimen.

 

Begint de zon eenmaal weer wat harder te schijnen, dan wordt het voor sommige planten en bomen tijd om te snoeien. Heeft u echter geen idee welke planten u wanneer mag snoeien? Laat het snoeien van de tuin dan aan uw hovenier in Apeldoorn over! U kunt uw bomen door ons laten snoeien en indien nodig zelfs kappen, maar ook de overige boomverzorging nemen wij graag van u over.

Bekijk de 3D tuinontwerpen
bostuin

Hoveniersbedrijf Apeldoorn

U ziet, in feite hoeft u alleen maar van uw tuin te genieten, want de rest kunnen wij voor u doen! Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin altijd tiptop in orde is? Dan is het zelfs mogelijk een abonnement tuinonderhoud af te nemen. Wij stellen dan een voordelig onderhoudsabonnement op maat voor u samen, zodat al het tuinonderhoud op het juiste moment voor u uitgevoerd wordt. U hoeft nergens meer naar om te kijken, behalve naar het prachtige aanzicht van uw tuin!

 

Tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud nodig? Neem direct contact op met ons hoveniersbedrijf in Apeldoorn voor een vrijblijvende afspraak!

vos tuinvisie tuin met zwembad

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op