Title Image

Hovenier Zwolle

Hovenier Zwolle

Wilt u uw tuin laten bestraten of juist graszoden laten leggen? Een zwemvijver aanleggen en daar meteen een luxe poolhouse bij laten bouwen? Uw oprit verlichten of bomen laten snoeien? Vos Tuinvisie is dé hovenier in Zwolle die het allemaal voor u verzorgt! Laat ons weten wat wij voor u mogen betekenen, dan komen we snel bij u langs!

Tuinontwerp Zwolle

Wilt u uw tuin volledig op de schop nemen met een tuinrenovatie? Of slechts enkele elementen veranderen, zoals een vijver aanleggen of een blokhut op maat bouwen? Als hovenier in Zwolle denken wij graag met u mee. We maken samen een uniek tuinontwerp, zodat u in één oogopslag ziet hoe uw tuin er na onze werkzaamheden uit zal zien.

 

Uiteraard adviseren we u daarbij over de meest optimale indeling van uw tuin. Zo moeten we in het beplantingsplan bijvoorbeeld rekening houden met de stand van de zon en brengen we tuinverlichting natuurlijk het liefst zo aan dat de meest gekoesterde elementen in uw tuin prachtig naar voren komen. Onze tuinarchitect, Daniël Vos, is gespecialiseerd in het maken van een 3D-tuinontwerp en heeft ruime ervaring met vele prachtige tuinen in Zwolle en omgeving.

Offerte aanvragen
Tuinontwerp Zwolle

Tuinaanleg Zwolle

Bent u tevreden over het tuinontwerp dat we samen op basis van uw wensen gemaakt hebben? Dan kunt u ons het startsein geven om met uw tuin aan de slag te gaan! Onze professionele hoveniers gaan zorgvuldig en vakkundig te werk om uw tuin in een mum van tijd aan te leggen of aan te passen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Van een schutting plaatsen tot een trampoline ingraven en van graszoden leggen tot een veranda aan uw huis. Waar droomt u al jaren van? Wij horen het graag!

Tuinonderhoud Zwolle

Ook wanneer uw tuin eenmaal is aangelegd, staan wij voor u klaar. Heeft u problemen met uw gazon, zwammen op een boomstam of een spekgladde oprit? Wij komen graag langs om u te helpen! Uiteraard geldt dit niet alleen voor door ons aangelegde tuinen: wij zijn de hovenier in Zwolle voor iedere tuinliefhebber! Van lekkende vijvers tot fruitbomen die gesnoeid moeten worden – onze ervaren hoveniers hebben alle kennis in huis om uw tuin weer tiptop in orde te brengen.

Bekijk de 3D tuinontwerpen
Tuinonderhoud Zwolle

Vakkundige hovenier in Zwolle e.o.

Bent u tevreden over uw tuin maar heeft u zelf geen tijd, geen zin of geen energie om deze te onderhouden? Maak dan gebruik van onze onderhoudsabonnementen! Samen met onze vakkunidge hoveniers bepaalt u hoe uw tuin het beste onderhouden kan worden. Zij zorgen er vervolgens voor dat ze elke keer weer op het juiste moment op de stoep staan om uw tuin te onderhouden! Ze ruimen blad, maken uw tuin winterklaar, snoeien uw bomen en plegen ook onderhoud aan uw vijver, tuinverlichting en terras. U hoeft zich nergens zorgen om te maken en kunt het hele jaar door volop genieten van uw tuin! Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op