Title Image

Tuinonderhoud Epe

Tuinonderhoud Epe

Hovenier gezocht voor uw tuinonderhoud in Epe? Bij Vos Tuinvisie bent u aan het juiste adres! Uw tuin eenmalig voorjaarsklaar of winterklaar maken, of elke week grasmaaien? Een voordelig onderhoudscontract voor uw tuin in de regio Epe zodat uw tuin er altijd keurig bij ligt? Of gewoon een hovenier inhuren voor een halve of hele dag, voor een vast tarief? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Tuinonderhoud

Heeft u een prachtige tuin in Epe, maar geen tijd of energie om deze te onderhouden? Vos Tuinvisie verzorgt graag uw tuinonderhoud in Epe! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om eenmalig een boom te laten snoeienvijverwater te testen of uw gazon te beluchten. Maar natuurlijk komen wij ook graag jaarlijks op de juiste momenten terug om fruitbomen te snoeienuw vijver schoon te maken of blad te ruimen. Zelfs wekelijks grasmaaien, onkruid wieden en andere noodzakelijke werkzaamheden in uw tuin uitvoeren behoren tot de mogelijkheden. Onze ervaren hoveniers weten precies hoe ze te werk moeten gaan en op welk moment ze het beste uw tuinonderhoud kunnen uitvoeren!

Boek nu en hovenier!
vos tuinvisie landelijke tuin

Tuinonderhoud in het najaar

In het najaar komen we bijvoorbeeld graag wekelijks uw oprit of (bedrijfs)terrein bladruimen. Is dat niet nodig of past het niet binnen uw budget, dan is het ook een optie om dit eenmalig te doen, wanneer al het blad gevallen is. Dankzij onze professionele materialen is het blad in een mum van tijd opgeruimd!

Wilt u uw tuin niet alleen bladvrij laten maken, maar ook volledig voorbereiden op de winter? Dan plannen we graag een volledige najaarsbeurt voor uw tuin. Onze hoveniers zullen uitgebreid inventariseren welke planten, bloemen en bomen gesnoeid of verplaatst moeten worden. Vervolgens zorgen zij ervoor dat dit allemaal gebeurd is voordat de eerste vorst in de grond zit. Zo zorgen ze ervoor dat uw tuin op tijd winterklaar is!

Dat scheelt u een heleboel tijd. Niet alleen vanwege het tuinonderhoud, maar ook vanwege de kennis die u nodig heeft om te bepalen welke planten, bomen en struiken gesnoeid of verplaatst moeten worden en welke niet. Onze hoveniers zijn vakkundig opgeleid en kunnen u hierin uitstekend adviseren. Zo bespaart u zich de moeite om al deze kennis te vergaren én de tijd en energie om het benodigde tuinonderhoud uit te voeren. De hoveniers van Vos Tuinvisie nemen u deze zorg graag uit handen! Neem nu contact op. 

Tuinonderhoud in de winter

Indien nodig komen ze zelfs in de winter nog terug om sneeuw te ruimen en gladheid te bestrijden. Zo kunt u met een gerust hart de deur uitstappen, uw oprit afrijden of klanten ontvangen. Zodra de winter zijn intrede doet zetten wij het strooizout klaar, staan onze strooiwagens paraat en draaien onze minishovels met sneeuwschuivers warm. Is er sneeuw gevallen in Epe en omstreken of zijn de wegen glad, dan wacht ons team uw belletje af! Tegen zeer scherpe wintertarieven zorgen zij ervoor dat de verhardingen op uw terrein vrij zijn van sneeuw en gladheid.

En wist u dat de winter vaak een ideale periode is voor tuinonderhoud? Planten en bomen bevinden zich in een rustfase en dat is voor veel begroeiing het meest gunstige moment om te snoeien. Loofbomen die hun blad in de herfst verliezen kunnen in de winter bovendien veel gemakkelijker gekapt of gesnoeid worden, omdat alle takken dan goed zichtbaar zijn. Bij veel mensen begint het pas te prikkelen om de tuin aan te pakken zodra de zon weer begint te schijnen, dus geven we bij hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie hoge winterkorting op de normale arbeidstarieven, zodat u juist in de winter kunt profiteren van onze service!

Tuinonderhoud in het voorjaar

Heeft u een prachtig gazon in de tuin? Dan komen onze hoveniers in het voorjaar graag langs om dit voor u te verticuteren en beluchten. Met een professionele verticuteermachine verwijderen zij mos en dood gras uit het gazon, zodat gezond gras weer de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Daarnaast gebruiken ze een speciale beluchtingsmachine om het gazon te beluchten. Met deze machine worden gaatjes geprikt in de ondergrond van uw gazon, zodat de grond los en luchtig wordt. Dit bevordert de wortelvorming van het gras.

Nadat het gazon is geverticuteerd en belucht, moet het worden bemest. Dit doen wij bij voorkeur met een organische meststof die een indirecte werking heeft tegen mos. Twee weken na deze bemesting strooien we kalk over het gazon, wat de meststoffen aan zich bindt en de grond neutraliseert. Wederom om de vorming van mos te voorkomen. Ten slotte zaaien we met een sterk graszaadmengsel en dan kan uw gazon er weer een hele poos tegenaan!

Tuin met zwembad in Epe door Vos Tuinvisie

Tuinonderhoud in de zomer

In de zomer staat uw tuin natuurlijk volop in bloei en dat proces willen we zo min mogelijk verstoren. Toch zijn er enkele tuinwerkzaamheden die bij uitstek geschikt zijn om in de zomer uit te voeren. Fruitbomen dienen bijvoorbeeld bij voorkeur twee keer per jaar gesnoeid te worden: in de eerste drie maanden van het jaar én in juni. Na de eerste snoeibeurt, zo rond februari of maart, zullen fruitbomen namelijk veel waterloten aanmaken. Deze snelgroeiende twijgen groeien recht naar boven en zullen geen bloesems dragen of fruit bevatten, dus kunnen we deze het beste in juni wegsnoeien.

Naast fruitbomen kunnen ook diverse andere bomen en hagen in de zomer gesnoeid worden. Esdoorns, beuken en kastanjebomen snoeien we het liefst uiterlijk in september en kleine heesters zoals lavendel kunnen in de zomer eenvoudig bijgeknipt worden.

Hulp bij tuinonderhoud in Epe en omgeving

U ziet: tuinonderhoud in Epe gaat het hele jaar door! En dat geldt ook voor onze service. U kunt er immers uw handen aan vol hebben wanneer u tijdens elk seizoen de benodigde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren. Niet alleen heeft u daar de juiste apparatuur voor nodig, het vereist ook kennis en ervaring om uw tuin optimaal te onderhouden. Hulp bij tuinonderhoud is daarom absoluut geen overbodige luxe!

Bekijk de 3D tuinontwerpen
Ontwerp en aanleg landelijke tuin in Epe 7

Tuinonderhoud bij ouderen

Zeker wanneer u bijvoorbeeld zelf niet meer in staat bent om uw tuin zelf te onderhouden, biedt de hulp van ons hoveniersbedrijf in Epe en omstreken uitkomst. Onze hoveniers zorgen er het hele jaar door voor dat u energie overhoudt om optimaal van uw tuin te genieten!

Uiteraard maken we voor dit onderhoud duidelijke afspraken met u, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Onze hoveniers zullen ongeveer elke 3 à 4 weken bij u langskomen om het benodigde tuinonderhoud uit te voeren. Afhankelijk van onder andere het seizoen, de grootte van uw tuin en de beplanting die zich daarin bevindt zullen zij de ene keer slechts een uurtje de tijd nodig hebben om bijvoorbeeld uw gras te maaien en een andere keer de hele dag bezig zijn met het snoeien van bomen en struiken.

Wij zorgen er echter altijd voor dat u op de hoogte bent van de werkzaamheden die plaatsvinden en maken in afspraak met u een onderhoudsplan dat past binnen uw budget. Bovendien sturen we zoveel mogelijk dezelfde hoveniers uw kant op, zodat u al snel went aan een vertrouwd gezicht bij wie u met al uw vragen terechtkunt.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Klein tuinonderhoud

Bent u fysiek wel in staat om uw tuinonderhoud in Epe te verzorgen, maar heeft u daar geen tijd voor? Omdat u bijvoorbeeld een drukke baan heeft, die u combineert met de zorg voor kinderen en een huishouden? Ook dan is een hovenier in de buurt natuurlijk erg welkom. Met een vertrouwde en vakkundige tuinman in Epe bent u het hele jaar door verzekerd van een verzorgde, gezonde en netjes ogende tuin.

Zo kunnen er nog tal van redenen zijn om uw tuinonderhoud in Epe of omgeving uit handen te geven. Misschien heeft u wel de tijd en de energie om uw tuin goed te onderhouden, maar heeft u er gewoon geen zin in. Of mist u de benodigde kennis en interesse om uw gazon, beplanting en vijver te onderhouden. Genieten van een mooie tuin is immers iets heel anders dan deze onderhouden!

Natuurlijk hoeft u ons niet te vertellen waarom u uw tuin door ons wilt laten onderhouden. Zolang het maar gebeurt! Daar zorgen onze hoveniers wel voor. Bel of mail ons gerust om te informeren naar de mogelijkheden!

Laat uw bijentuin aanleggen door onze vakkundige hoveniers

Tuinonderhoud offerte

Na bespreking van de werkzaamheden zullen wij dan een gespecificeerde offerte voor u opstellen, zodat u in één oogopslag ziet wat wij voor u zullen gaan doen en hoeveel u daarvoor betaalt. Uiteraard kunt u voor elke klus – groot of klein, eenmalig of periodiek – bij ons terecht. Wij werken met passende tarieven en doen ons best om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat we binnen elk budget iets kunnen betekenen.

Tuinonderhoud abonnement of boek een hovenier voor een (halve) dag

Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin er het hele jaar door keurig bij ligt en al het tuinonderhoud in de meest geschikte periode wordt uitgevoerd? Dan is het ook mogelijk om voor uw tuinonderhoud in Epe een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. We bespreken dan samen met u welk tuinonderhoud er nodig is en maken een onderhoudsplan op maat voor u. Binnen dit op maat samengestelde onderhoudsabonnement kunnen talloze werkzaamheden opgenomen worden, het hele jaar door. We kunnen elk seizoen bij u langskomen, maar ook maandelijks of zelfs elke week. Daarnaast is het ook mogelijk om een of twee vakkundige hoveniers te boeken voor een halve of hele dag. Bekijk hier de tarieven zodat u direct weet waar u aantoe bent.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften gaat het bijvoorbeeld om:

  • Het snoeien van beplanting
  • Het maaien, verticuteren, beluchten, bemesten en zaaien van het gazon
  • Het verwijderen van onkruid en uitgebloeide planten
  • Het planten van bloembollen
  • Het winterklaar maken van uw tuin
  • Het bladruimen en legen van dakgoten
  • Het verwijderen van algen van tegels
  • Het onderhoud van uw vijver
  • Het verzorgen van uw bomen

… en nog veel meer. Zo profiteert u van vele voordelen! Uw tuin is het hele jaar door in topconditie en u wordt volledig ontzorgd. Problemen in uw tuin worden tijdig voorkomen en uw vaste tuinspecialist weet precies hoe hij het beste voor uw tuin kan zorgen. U hoeft ons niet eens meer te bellen voor een afspraak, omdat we werken volgens een vast schema. Bovendien profiteert u van een optimale prijs-kwaliteitverhouding en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Als u gedurende het hele jaar wilt genieten van uw tuin zonder zelf uw handen uit de mouwen te hoeven steken, dan is een abonnement voor uw tuinonderhoud in Epe of omstreken dus echt een aanrader. Neem gerust contact met ons op om direct te bespreken wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen!

Tuinontwerp Epe

Heeft uw tuin meer nodig dan alleen tuinonderhoud? Wilt u misschien zelfs een complete tuinrenovatie? Daniël Vos, onze tuinarchitect in Epe en omgeving, kijkt graag met u mee naar de meest gunstige indeling van uw tuin en zet uw ideeën om in een prachtig tuinontwerp. Daarbij houdt hij natuurlijk rekening met uw wensen en behoeften, zoals de aanleg van een gazon, een onderhoudsarme tuin of bepaalde soorten beplanting. Hij kijkt echter ook naar de stand van de zon en objecten die schaduw veroorzaken, om te bepalen waar welke elementen in uw tuin het beste geplaatst kunnen worden.

Natuurlijk helpt Daniël u ook bij het tuinontwerp van een deel van uw tuin, zoals een natuurlijke zwemvijver of een blokhut op maat. Deze kunnen ingetekend worden in het ontwerp van een complete tuinrenovatie, maar kunnen ook apart ontworpen worden. Zo is het ook mogelijk om uw zwembad om te bouwen tot zwemvijver of om uw oude tuinhuisje te vervangen door een luxe poolhouse. U kunt ons altijd bellen of mailen om vragen te stellen en indien gewenst komen wij graag bij u langs om u ons professionele advies te geven!

Tuinaanleg Epe

Bent u tevreden over het tuinontwerp van onze tuinarchitect in Epe? Dan gaan onze hoveniers enthousiast aan de slag met uw tuinaanleg! Zij zorgen ervoor dat alle elementen in uw tuin vakkundig en zorgvuldig geplaatst of gecreëerd worden. Wat dacht u van een veranda aan uw huisoprit verlichting of sierbestrating? Ook het aanleggen van een bijentuin of vlindertuin, het ingraven van een trampoline en het opstellen van een verlichtingsplan voor de tuin behoren tot de mogelijkheden. Wij laten u graag zien hoe u bijvoorbeeld een karakteristieke boom of uw veranda kunt verlichten. Ook plaatsen we schuttingen en afscheidingen, zorgen we voor tuinberegening en leggen we zowel graszoden als kunstgras.

Of u nu een bostuin, landelijke tuin, exclusieve tuin of moderne tuin wilt laten aanleggen: bij hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie zit u goed! Onze professionele hoveniers regelen het in een mum van tijd voor u! Met materialen van hoge kwaliteit, de juiste apparatuur en een flinke dosis enthousiasme. Neem direct contact met ons op om het zelf te ervaren!

Tuinonderhoud Epe

Zowel voor tuinonderhoud alsook voor tuinontwerp en tuinaanleg kunt u dus bij ons terecht. Natuurlijk bieden wij u graag een totaalpakket waarbij we uw tuin ontwerpen, aanleggen en vervolgens netjes onderhouden. Zo bent u vanaf de start van uw tuinrenovatie verzekerd van een tot in de puntjes verzorgde tuin!

Maar ook wanneer uw tuin er in principe prima bij ligt, maar u zelf helaas geen tijd of energie heeft om deze te onderhouden, staan wij voor u klaar. We bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag wat we voor u en uw tuin kunnen betekenen. Indien nodig komen we vervolgens langs om met eigen ogen te zien welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. U ontvangt van ons een offerte op maat, voor eenmalig tuinonderhoud of een op uw wensen en behoeften afgestemd onderhoudsabonnement.

We maken heldere afspraken, zodat u precies weet wanneer u onze hoveniers kunt verwachten en welke werkzaamheden zij voor u uitvoeren. Kiest u voor een onderhoudsabonnement voor uw tuinonderhoud in Epe, dan zult u al snel gewend raken aan het vertrouwde gezicht in uw tuin. Uiteraard kunt u te allen tijde met al uw vragen bij uw vaste tuinman of een van onze andere tuinspecialisten terecht. Kortom: bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Epe die uw tuin volledig kan onderhouden? Dé tuinspecialisten van Vos Tuinvisie staat voor u klaar!

Lees hier meer over de werkzaamheden en voordelen van een abonnement tuinonderhoud. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op